Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen


 

De waardering van www.gewoondampen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.

header

WISMEC PRESA TC 100 Watt

WISMEC PRESA TC 100 Watt
54.85
InStock
kleur
Aantal
Deze opvolger van de Wismec Presa 75 Watt met geheel vernieuwde interface is uitgerust met een temperatuur controle systeem die geschikt is voor zowel Ni,Ti en SS316 coils. Uiteraard kan met een maximaal vermogen van 100 Watt ook in de VW-modus worden gedampt ( kanthal coils ). De batterijklep is magnetisch en in de behuizing voor de batterij past zowel een 26650 batterij ( output minimaal 35A )als een 18650 batterij ( output minimaal 25A ). Deze laatste kan geplaatst worden middels de meegeleverde batterijhouder. Met een 18650 batterij is de maximale output 75 Watt ( advies fabrikant ). Deze Wismec heeft een OLED display en de firmware is upgradeable.De grote vuurknop loopt over de lengte van de box en het schuifknopje aan de bovenzijde dient als Safety lock switch voor de Presa. De boxmod heeft een micro USB poort zodat de geplaatste batterij eventueel in de Wismec kan worden opgeladen.

De Wismec Presa geeft naast de gebruikelijke informatie als wattage, weerstand, batterijcapaciteit ook de temperatuur aan van het Printed Circuit Board ( PCB ) indien ingesteld in het menu. De PCB temperatuur is overigens gelijk aan de temperatuur als er in de TC-modus wordt gedampt. Daarnaast is er ook een TCR-modus ( Temperature Coefficient of Resistance ) waarmee de parameters kunnen worden ingesteld voor de coil.

De Wismec Presa TC 100 Watt is zeer degelijk met een ergonomisch design ( ligt goed in de hand ) en biedt u een compleet gamma aan functionaliteiten wat deze boxmod aanbevelingswaardig maakt voor de gevorderde damper.
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN