Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen


 

De waardering van www.gewoondampen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.

header

Retourneren

U kunt een product retourneren wanneer er sprake is van:
  • Herroepingsrecht (Zichttermijn)
  • een product wat verkeerd geleverd is door Gewoondampen.nl
  • Als u een defect heeft bij het ontvangen van een product
  • een reperatie of vervanging onder de geldende garantievoorwaarden en termijn


HERROEPINGSRECHT

Het herroepingsrecht, ofwel zichttermijn, betekend dat u binnen 14 dagen een aankoop kunt ontbinden. deze 14 dagen gaan in de dag nadat u uw bestelling heeft ontvangen. U moet ons laten weten dat u het product wilt retourneren, zodra u contact heeft opgenomen met ons heeft u 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Tijdens de bedenktijd moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. het product mag slechst in die mate uitgepakt of gebruikt worden zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt behouden. als u van uw herroepingsrecht gebruik wilt maken, kunt u het product met alle geleverde toebehoren, indien dat redelijkerwijze mogelijk is, in de originele staat en verpakking terug sturen.

E-liquids die niet verzegeld zijn worden vanwege hygiene niet teruggenomen. wanneer de verzegeling van een e-liquid nog helemaal in takt is kan deze zonder problemen retour gestuurd worden.

Als u gebruik maak van uw herroepingsrecht zijn de kosten voor de retourzending voor uw rekening. zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen word het aankoopbedrag plus de verzendkosten van de door u bestelde producten aan u terugbetaald.

Als een product incompleet of beschadigd word terug gezonden dan kunnen wij deze kosten bij u in rekening brengen.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn hygiënisch en steriel verpakte artikelen zoals tank cardridges, clearomizers en mondstukjes. Wanneer de verzegeling verbroken is van deze producten kunt u dit niet meer retourneren.VERKEERD GELEVERDE PRODUCTEN

Als wij perongelijk het verkeerde product aan u hebben geleverd moet u zo snel mogelijk contact met ons opnemen. wij zullen er dan zo spoedig mogelijk voor zorgen dat u het juiste product ontvangt. mocht het nodig zijn om het verkeerd geleverde product te retourneren zullen wij de verzendkosten hiervoor vergoeden. in overleg kunt u deze vergoeding ook krijgen in de vorm van een e-liquid met een gelijkwaaardige of iets hogere waarde dan de verzendkosten.DEFECT BIJ ONTVANGST VAN EEN PRODUCT

Op artikelen die wij verkopen geven we een Death on arrival garantie. Heeft u een product ontvangen dat een defect heeft bij ontvangst neem dan contact op met ons. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een nieuw product doen toekomen.HOE KUNT U EEN PRODUCT RETOURNEREN

Als u een product of bestelling wilt retourneren moet u altijd even contact op nemen met ons. Vaak zijn problemen ook telefonisch of via de email op te losen. u kunt ons telefonisch bereiken op 0613005013 of 0613099292. Nog gemakkelijker kunt u een email sturen naar gewoondampen@gmail.com en wij zullen u dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.HOE LANG DUURT EEN REPERATIE OF VERVANING?

Zodra we uw retourzending ontvangen hebben testen wij deze. zodra we dit gedaan hebben nemen wij contact met u op. de verwerkingstijd is afhangkelijk van verschillende factoren. Gewoondampen doet uiterlijk zijn best om er voor te zorgen dat de verwerkingstijd minimaal is/ we handelen de retourzendingen af in de volgorde van binnenkomst. in de meeste gevallen duurt dit niet meer dan een aantal werkdagen. Gewoondampen stuurt geen vervangende onderdelen voordat we de retourzending binnen hebben en het product getest hebben.

RETOUR ADRES GEGEVENS

Gewoondampen.nl
Liefkenshoekstraat 81
5045 XD Tilburg
gewoondampen@gmail.com
KvK nummer: 68561288
BTW Nummer: NL857498769B01

Modelformulier voor herroeping
 

 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN